Blogs

2205
Sinds 2019 is IL Martello wijn te koop bij verschillende supermarkten in Nederland. Nu vooral nog op en rond de Veluwe, maar we hopen dit in de toekomst verder uit te breiden. Wil je weten of er bij jouw in de buurt al een supermarkt is waar IL Martello verkocht wordt? Bekijk de lijst en het kaartje met verkooppunten op onze website. Hier staan trouwens ook de horecagelegenheden waar IL Martello geschonken wordt. Hou deze pagina goed in de…
2903
Er zijn witte en blauwe druiven, en daar wordt witte, rode en rosé wijn van gemaakt. Zover was je waarschijnlijk al ;) Maar wist je dat er meer dan 10.000 verschillende soorten wijndruiven bekend zijn? Deze worden lang niet allemaal gebruikt om wijn van te maken. Ongeveer 1% hiervan wordt gebruik voor bijna alle kwaliteitswijnen. Desalniettemin zijn er binnen die selecte groep van druivenrassen veel verschillen te ontdekken in kenmerken en dus in de uiteindelijke geur, kleur en smaak van…
2001
Het is je misschien al opgevallen dat de etiketten van de IL Martello wijnen sinds de (na)zomer van 2023 een nieuwe look hebben gekregen.
0106
Vind jij ook dat die fles wijn altijd zo snel leeg is? Dan hebben we nu de oplossing, een Bag-in-Box verpakking van de rode IL Martello wijn.
0903
Er zijn ontelbaar veel wijnen op de markt, dat je soms door de wijnen.. euh… door de bomen het bos niet meer ziet wat je moet kiezen.  
0712
Na Vaassen is nu ook Albert Heijn in Ommen enthousiast over IL Martello wijnen. Vanaf nu koop je daar jouw favoriete wijn!
1010
Onze gloednieuwe website maakt het mogelijk om zowel zakelijk als particulier jouw IL Martello eenvoudig te bestellen.
2309
De eerste supermarkt die klant werd bij IL Martello is de Albert Heijn in Vaassen. Eigenaar Dierck-Jan Gommers runt de supermarkt samen met zijn zus Roelinka. De zaak zit al sinds de jaren 80 in de familie, dus van ondernemen weet deze familie wel! Hoe ervaart Dierck-Jan Gommers IL Martello als toevoeging op zijn assortiment?  
2707
Nota bene op de dag dat Slijterij & Wijnkoperij Hamer z’n 43e verjaardag viert (13 juni), reizen we af naar het wijnhuis in Portugal waar de wijnen van IL Martello het levenslicht zien. Een bont gezelschap van met name horecapartners, heeft zich in alle vroegte op Schiphol verzameld. Want je moet er wat voor over hebben om op IL Martello-avontuur te gaan...