Blogs

0106
Vind jij ook dat die fles wijn altijd zo snel leeg is? Dan hebben we nu de oplossing, een Bag-in-Box verpakking van de rode IL Martello wijn.
0903
Er zijn ontelbaar veel wijnen op de markt, dat je soms door de wijnen.. euh… door de bomen het bos niet meer ziet wat je moet kiezen.  
0712
Na Vaassen is nu ook Albert Heijn in Ommen enthousiast over IL Martello wijnen. Vanaf nu koop je daar jouw favoriete wijn!
1010
Onze gloednieuwe website maakt het mogelijk om zowel zakelijk als particulier jouw IL Martello eenvoudig te bestellen.
2309
De eerste supermarkt die klant werd bij IL Martello is de Albert Heijn in Vaassen. Eigenaar Dierck-Jan Gommers runt de supermarkt samen met zijn zus Roelinka. De zaak zit al sinds de jaren 80 in de familie, dus van ondernemen weet deze familie wel! Hoe ervaart Dierck-Jan Gommers IL Martello als toevoeging op zijn assortiment?  
2707
Nota bene op de dag dat Slijterij & Wijnkoperij Hamer z’n 43e verjaardag viert (13 juni), reizen we af naar het wijnhuis in Portugal waar de wijnen van IL Martello het levenslicht zien. Een bont gezelschap van met name horecapartners, heeft zich in alle vroegte op Schiphol verzameld. Want je moet er wat voor over hebben om op IL Martello-avontuur te gaan...