Blog
Over ons vak

Klant aan het woord: Albert Heijn Vaassen

De eerste supermarkt die klant werd bij IL Martello is de Albert Heijn in Vaassen. Eigenaar Dierck-Jan Gommers runt de supermarkt samen met zijn zus Roelinka. De zaak zit al sinds de jaren 80 in de familie, dus van ondernemen weet deze familie wel! Hoe ervaart Dierck-Jan Gommers IL Martello als toevoeging op zijn assortiment?
 

Goede toevoeging

De Albert Heijn in Vaassen verkoopt de wijnen van IL Martello sinds 2019. “We hebben een breed wijnassortiment met wijnen vanuit de hele wereld, in de lagere en de middelste prijsklasse. Daar past IL Martello goed tussen,” laat Dierck-Jan weten.

Uitstraling en lokale bekendheid

“IL Martello is vooral vanwege de prijs-kwaliteitsverhouding een uitstekende toevoeging op het assortiment, maar ook vanwege de uitstraling en de lokale bekendheid. Klanten die het merk al kenden vanuit de slijterij of de horeca, waren vooral positief omdat ze de wijn nu gewoon tijdens het boodschappen doen kunnen meepakken. Klanten die nog niet bekend waren met IL Martello zijn ook positief: een goede smaak en goede kwaliteit.”

Volgens de eisen van de moderne consument

De Albert Heijn koopt met name in via een totaalleverancier, maar sporadisch via andere leveranciers, waaronder IL Martello. “Dit is wel echt één van de succesvolle samenwerkingen. Het is belangrijk geen doublures te hebben en dat het product echt van toegevoegde waarde is. Dat is hierbij zeker het geval. IL Martello is voor de ongedwongen levensgenieter en biedt de juiste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs, wat de moderne consument eist.”

De Albert Heijn in Vaassen heeft in februari 2023 een grote verbouwing ondergaan, en IL Martello heeft daarna een “geweldig mooie plek in de winkel” gekregen. “We gaan daarnaast voor een duurzame samenwerking met het merk” volgens Gommers.

Benieuwd of IL Martello in uw winkel ook een waardevolle toevoeging is? Neem contact op voor de mogelijkheden!