Blog
Over ons vak

Nieuwe look IL Martello etiketten

Het is je misschien al opgevallen dat de etiketten van de IL Martello wijnen sinds de (na)zomer van 2023 een nieuwe look hebben gekregen.

Luxe en professioneel

Met deze nieuwe huisstijl is de uitstraling professioneler en luxer geworden. Er zijn een aantal elementen toegevoegd en subtiel veranderd waardoor het etiket net iets meer charisma heeft gekregen, maar nog altijd heel herkenbaar is. De goudkleurige accenten geven het wijnetiket een chique uitstraling.

Van de drie heeft onze IL Martello witte wijn de grootste make-over ondergaan. Naast de overgang naar een groene fles is de kleur van het etiket zachter groen dan voorheen en dat smoelt veel beter in combinatie met de kleuren van de andere twee etiketten van de rode wijn en de rosé. Het label van de IL Martello Sparkling krijgt volgend jaar ook een nieuw etiket, passend in de nieuwe huisstijl.

Dezelfde vertrouwde smaak

Het nieuwe etiket van onze rode wijn heeft uiteraard nog steeds de sprekende "IL Martello-rode" kleur. Uiteindelijk gaat het vooral om de inhoud en de smaak heeft de vertrouwde kwaliteit zoals je gewend bent.

IL Martello Rood

Een volle, ronde en zachte rode wijn barstensvol rood en zwart fruit. Een beetje houtrijping geeft de wijn wat meer body en zorgt voor warme vanilletonen. Op warme dagen is deze rode wijn ook heerlijk om licht gekoeld te drinken. 

IL Martello Wit

De smaak van deze Portugese witte wijn begint sappig en fris, en heeft vervolgens een verrassend ronde afdronk. Dat maakt de wijn zeer toegankelijk en onderscheidend.

IL Martello Rosé

Een echte terras-topper in de lente en zomer! Een prachtige licht zalmroze kleur, rood fruit in de geur en een klein romig tintje in de afdronk maakt deze rosé elegant van smaak.