Veelgestelde vragen

Bij vragen mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag. Maar het kan ook zo zijn dat jouw vraag al tussen de veelgestelde vragen staat. 

Kan ik mijn afleveradres nog wijzigen?

Wij versturen bestellingen doorgaans aan het einde van de werkdag. Heb je een fout in je bestelgegevens ontdekt neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op via 055-5214078.

Hoe wordt mijn bestelling verstuurd?

Wij versturen bestellingen in een speciale verpakking met vakverdelers die ervoor zorgt dat je bestelling heel overkomt. Je pakket wordt verzonden via PostNL. Is je bestelling onverhoopt toch niet heelhuids aangekomen? Neem dan binnen 24 uur na ontvangst van de bestelling contact met ons op per email via info@ilmartello.nl en stuur ons alle gegevens over je bestelling en daarbij foto's van het beschadigde pakket en/of flessen.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wij streven ernaar iedere bestelling (in Nederland) binnen 48 uur af te leveren (weekend- en feestdagen uitgezonderd), hiervoor maken wij o.a. gebruik van de diensten van derden zoals PostNL. Het kan voorkomen dat door drukte, staking of een storing bij ons of bij derden je bestelling later aankomt. Om je pakket te kunnen volgen ontvang je een track & trace code via e-mail op het moment dat het pakket is ontvangen door Postnl. Heb je vragen over je pakket? Neem contact met ons op.

Is het mogelijk om de afleverdag te bepalen?

Wil je je bestelling op een specifieke dag afgeleverd hebben? Laat het ons weten via het veld "Opmerking" tijdens het bestelproces, dit staat vermeld op de pagina waar je je gegevens invoert. Wij zullen dan proberen om het pakket op de gewenste datum te laten afleveren, ook hiervoor geldt dat het pakket door overmacht, storing of drukte bij ons of onze verzendpartner toch op een later moment wordt afgeleverd.

Versturen jullie ook naar België?

Je kunt ook vanuit België een bestelling plaatsen en betalen in onze webshop. Selecteer tijdens het bestelproces “België” als land en kies voor de betaalmethode MisterCash / Bancontact. De levertijd kan langer zijn voor zendingen naar België.

Hoe kan ik mijn webshopbestelling retourneren?

Om je bestelling te retourneren kun je gebruik maken van het modelformulier voor herroeping. Via onderstaande link kun je het modelformulier voor herroeping downloaden. Je kunt je bestelling o.b.v. herroeping binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Het is belangrijk dat je dit formulier print en op het formulier zorgvuldig invult welk(e) product(en) en aantal(len) je retourneert, omdat we op basis van deze gegevens je geld terugstorten, na beoordeling van de retour gestuurde producten. Zie ook onderstaande voorwaarden voor retourzendingen.

Download het modelformulier voor herroeping

Retour voorwaarden

  • Stuur de producten retour binnen 14 dagen na ontvangst
  • Producten mogen niet geopend of beschadigd zijn
  • Gebruik de originele verpakking en verzenddoos voor je retourzending
  • Je kunt een retourpakket afgeven bij een PostNL Pakketpunt.
  • Bewaar het verzendbewijs goed dat je op het postkantoor ontvangt
  • IL Martello vergoedt de kosten van de retourzending niet, deze betaal je zelf
  • Je kunt artikelen ook in de winkel van Slijterij Hamer retourneren. Neem daarvoor het ingevulde modelformulier voor herroeping mee.
  • LET OP: voeg het ingevulde formulier herroeping toe aan je retourzending
  • Na beoordeling van de retour ontvangen producten, zullen wij overgaan tot een (gedeeltelijke) terugbetaling.

Stuur het pakket naar onderstaand retouradres:

IL Martello
t.a.v. webshop retouren
Zwolseweg 300
7345 AJ Wenum-Wiesel

Binnen twee weken nadat we je retourzending hebben ontvangen en verwerkt, wordt het bedrag wat je tegoed hebt teruggestort op je rekening.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact met ons op via telefoon 055- 5214078 of email: info@ilmartello.nl

De gezichten achter Il Martello

Blog

Alles over Il Martello

0106
Vind jij ook dat die fles wijn altijd zo snel leeg is? Dan hebben we nu de oplossing, een Bag-in-Box verpakking van de rode IL Martello wijn.
0903
Er zijn ontelbaar veel wijnen op de markt, dat je soms door de wijnen.. euh… door de bomen het bos niet meer ziet wat je moet kiezen.