Blog
Over ons vak

Nieuw: IL Martello Bag-In-Box verpakking met 3 liter wijn

Vind jij ook dat die fles wijn altijd zo snel leeg is? Dan hebben we nu de oplossing, een Bag-in-Box verpakking van de rode IL Martello wijn.

4 flessen wijn in één

Een Bag-in-Box verpakking bevat maarliefst 3 liter rode wijn en dat staat gelijk aan de inhoud van 4 flessen. De smaak en kwaliteit zijn hetzelfde als je gewend bent van de IL Martello wijn uit fles. Lekker vol en veel donker fruit.

Ideaal voor een feestje

Dankzij het handige tapkraantje heb je in no-time alle glazen gevuld. Ideaal voor een feestje, maar ook voor op de camping of mee op de boot. Deze Portugese rode wijn is met name in het voorjaar en de zomer ook heerlijk om licht gekoeld te drinken.

Duurzame keuze

Als je voor deze verpakking kiest maak je direct een duurzamere keuze. Er is minder verpakkingsmateriaal nodig dan voor 4 losse flessen en bovendien is de verpakking minder zwaar dan glas, en dat bespaart brandstof bij het vervoer.

Lekker lang houdbaar

Nog een van de redenen om te kiezen voor deze grootverpakking is het feit dat deze ná opening wel tot 6 weken houdbaar is. Dat komt doordat de verpakking volledig lucht- en lichtdicht is. Dus ook perfect als je slechts af en toe een glas wijn drinkt (en niet meteen een hele fles wil openmaken). Welke verpakking je ook kiest, de wijn blijft even smaakvol.