Blog
Over ons vak

Wat maakt IL Martello wijnen uniek?

Er zijn ontelbaar veel wijnen op de markt, dat je soms door de wijnen.. euh… door de bomen het bos niet meer ziet wat je moet kiezen.
 

Oude wijntradities en de beste wijnen

Er zijn veel wijnmakers die je precies kunnen vertellen dat hun wijn de meest bijzondere is en dat die wijn op de beste manier gemaakt is volgens oude tradities van vele generaties wijnmakers voor hen. Wijn maken is natuurlijk een ambacht en de kunst van het wijn maken is zeker niet voor iedereen weggelegd.

IL Martello wijnen zijn onderscheidend

Waar IL Martello zich in onderscheidt is dat de wijnen niet zijn gemaakt voor de smaak en voorkeuren van de wijnmaker, maar juist voor de smaak van de wijndrinker. De bedenkers van het wijnmerk hebben jarenlange ervaring opgedaan in hun wijnwinkel door te luisteren naar wat hun klanten, de wijndrinkers, lekker vinden. Met die dosis kennis zijn de wijnen van IL Martello door hen samengesteld.

De prijskwaliteitverhouding is top

Na vele proefsessies en overleg met de wijnmaakster van het Portugese wijnhuis mag het resultaat van de wijnen er zijn! Het zijn allemaal toegankelijke wijnen, maar wel met een unieke smaak en een bovengemiddelde prijs-kwaliteitsverhouding. De filosofie achter de wijnen is dat deze geschikt zijn voor elk type wijndrinker, van beginnende tot gevorderde wijndrinker.

Lekkere wijn

Als je een al wat gevorderde wijndrinker bent weet je inmiddels wat je wel en niet lekker vindt. En eigenlijk is dat ook het allerbelangrijkste aan wijn: vind je het lekker of niet. Zo simpel kan het zijn.