Blog
Over ons vak

Verkooppunten en Horeca IL Martello

Sinds 2019 is IL Martello wijn te koop bij verschillende supermarkten in Nederland. Nu vooral nog op en rond de Veluwe, maar we hopen dit in de toekomst verder uit te breiden. Wil je weten of er bij jouw in de buurt al een supermarkt is waar IL Martello verkocht wordt? Bekijk de lijst en het kaartje met verkooppunten op onze website. Hier staan trouwens ook de horecagelegenheden waar IL Martello geschonken wordt. Hou deze pagina goed in de gaten, er worden regelmatig nieuwe verkooppunten toegevoegd.
 

De eerste supermarkt

Albert Heijn in Vaassen was in 2019 de eerste supermarkt die Il Martello wijnen in het assortiment opnam. Zij zijn overtuigd van de goede prijs-kwaliteit verhouding, de lokale bekendheid en de mooie uitstraling van het merk. Lees hun hele verhaal hier: https://www.ilmartello.nl/blogs/klant-aan-het-woord-albert-heijn-vaassen

De ideale (t)huiswijn

Onze wijnen zijn gemaakt voor iedere wijnliefhebber, van student tot gevorderde wijndrinker. Daarom vind je IL Martello ook in verschillende supermarkten in Nederland. Kwaliteitswijn voor de prijs van een huiswijn. Steeds meer mensen ontdekken de unieke smaken van IL Martello wijn en het is voor velen inmiddels de favoriete wijn voor thuis.

Ook voor een diner, feestje of op het terras

Naast de supermarkt vind je onze wijnen ook in diverse horecagelegenheden die IL Martello letterlijk en figuurlijk op de kaart zetten. Geniet van kwaliteitswijn bij een heerlijk diner of tijdens een borrel met een glas rosé op het terras. Of je nu thuis of in de horeca geniet van IL Martello wijn, we zeggen niet voor niets “Vier het leven met IL Martello.”


Ben je (horeca)ondernemer en wil je IL Martello opnemen in je assortiment of toevoegen aan de wijnkaart? Neem contact op voor de mogelijkheden.