Alles over ons

Wijnmerk IL Martello

"Vier het leven met IL Martello." IL Martello is het wijnmerk voor de échte levensgenieter. Onze wijnen staan bekend om hun fruitige, toegankelijke smaak en goede kwaliteit. En dat voor een aantrekkelijke prijs.

Onze Portugese witte en rode wijn, rosé en mousserende wijn haalt je uit de alledaagse sleur en zorgt ervoor dat je enkel beleeft en geniet. Verder even helemaal niets. De wijnen van IL Martello zijn geschikt voor elke gelegenheid. Van een avondje op de bank tot een feest in de achtertuin of op locatie.

Vier het leven met IL Martello.

Waarom IL Martello:

  • Unieke smaakbeleving voor een aantrekkelijke prijs
  • Voor elke gelegenheid
  • No nonsens, gewoon écht genieten

Kennis en passie

Onze wijnen zijn unieke blends, samengesteld door eigenaren Alex (vinoloog) en Christiaan. Dat doen zij door te luisteren naar de voorkeuren van klanten en van wijnliefhebbers. De kennis en passie van deze mannen én van de wijnmakers van het Portugese wijnhuis proef je.

Wijnstreek

Onze wijnen zijn afkomstig uit de Portugese wijnstreek TEJO. Daar staat het wijnhuis in de uiterwaarden van de rivier de Taag. Het wijnhuis is werkelijk een paleisje met een betoverende sfeer. 

Bodem

De bodem van de uiterwaarden, waar het wijnhuis zich bevindt, vormen een ideale voeding voor de wijnstokken van de IL Martello druiven. Het Portugese klimaat maakt de gehele situatie helemaal perfect.

Druivenselectie

De druiven worden met zorg geselecteerd door de wijnboeren in Portugal. Alleen de beste druiven worden geperst en ontwikkeld tot wijn. Zodra dit is gebeurd, rijpt de wijn verder in de wijnkelder. 

De gezichten achter Il Martello

Blog

Alles over Il Martello

0106
Vind jij ook dat die fles wijn altijd zo snel leeg is? Dan hebben we nu de oplossing, een Bag-in-Box verpakking van de rode IL Martello wijn.
0903
Er zijn ontelbaar veel wijnen op de markt, dat je soms door de wijnen.. euh… door de bomen het bos niet meer ziet wat je moet kiezen.