Supermarkt en horeca

Zakelijk

Minder ‘sleur’ en meer beleven en genieten. Dat willen mensen tegenwoordig in deze snel veranderende wereld. Die beleving zoekt men onder meer in wijn. In IL Martello vind je wijnen die in kwaliteit ruim boven een ‘slobberwijntje’ zitten, maar wel voor een huiswijnprijs. Meer wijn voor je geld, zou je dus kunnen zeggen.

Portugese wijnen voor de horeca

In de horeca staan de Portugese wijnen van IL Martello steeds vaker op de wijnkaart. De wijnen worden meer en meer gedronken en herkend door de gasten. Niet zo gek, want IL Martello is een no-nonsens wijnmerk voor de échte levensgenieter. Heerlijk wanneer er iets te vieren valt of bij een smakelijk diner.

Met IL Martello sla je de spijker op zijn kop.

De Portugese wijnen van IL Martello zijn unieke blends, samengesteld door eigenaren Alex (tevens vinoloog) en Christiaan. Jarenlang hebben zij geluisterd naar de wensen en voorkeuren van de klant en wijnliefhebbers. Die kennis en passie, die proef je terug in onze wijnen. Geen dertien in een dozijn, maar een eigen, unieke smaak.  

Wij leveren de volgende wijnen:

  • Rood
  • Wit
  • Rosé
  • Mousserend

Ben je horecaondernemer en zie je potentie binnen jouw bedrijf om de wijnen van IL Martello te schenken? Neem contact met ons op voor een proefsessie!

Bekijk ons aanbod

Wijn voor de supermarkt

Een unieke, kwalitatieve wijn voor een huiswijnprijs in jouw supermarkt? Dat is IL Martello. Onze wijn kan jouw wijnschap naar een hoger niveau tillen, daar zijn wij van overtuigd. Ons productassortiment is overzichtelijk, toegankelijk van smaak en heeft een strak en herkenbaar design. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de voordelen van ons merk.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een professionele samenwerking? Neem contact met ons op via info@ilmartello.nl.

Sinds 2019 vind je IL Martello in de schappen van Albert Heijn in Vaassen. Deze klant vertelt graag over zijn ervaring met de Portugese wijnen van IL Martello. Lees het interview hier. 

Waarom IL Martello?

  • Unieke smaakbeleving voor een toegankelijke prijs
  • Op basis van jarenlang luisteren naar de klant
  • Sinds 2017 al meer dan 250.000 flessen verkocht

Wijnleverancier voor events

Ook voor festivals evenementen leveren wij verrassende, passende wijnen. Wil jij je gasten verrassen met een écht lekker wijntje, maar voor een gangbare prijs? Dan is IL Martello je graag van dienst. Neem contact met ons op, we denken graag met je mee!

Contact opnemen

De gezichten achter Il Martello

Blog

Alles over Il Martello

0106
Vind jij ook dat die fles wijn altijd zo snel leeg is? Dan hebben we nu de oplossing, een Bag-in-Box verpakking van de rode IL Martello wijn.
0903
Er zijn ontelbaar veel wijnen op de markt, dat je soms door de wijnen.. euh… door de bomen het bos niet meer ziet wat je moet kiezen.