Kwaliteitswijn voor een huiswijnprijs

Portugese wijn inkopen bij IL Martello

Echt goede Portugese wijn inkopen, dat kan bij IL Martello. Wij leveren wijn voor de horeca en supermarkten. De fruitige, toegankelijke smaak, samen met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding is kenmerkend voor onze wijnen.

Portugese wijn inkopen

Portugese wijn inkopen bij ons betekent toegankelijke wijnen inkopen, die met passie zijn geproduceerd in de Portugese streek Tejo. Laat jouw gast of klant genieten van diverse unieke blends, samengesteld door onze wijnkenners Alex (vinoloog) en Christiaan. Hun passie, samen met de behoefte van wijnliefhebbers én de expertise van ons Portugese wijnhuis, hebben gezorgd voor onze fruitige kwaliteitswijnen.

Onze wijnen

De wijnen van IL Martello hebben elk hun eigen unieke smaak:

  • Rood: rijk en fruitig van smaak. Van de druiven syrah, alicante bouschet en tinta roriz.
  • Wit: sappig en fris van smaak. Van de druiven sauvignon blanc, fernao pires en arinto.
  • Rosé: elegant droog en een tikkeltje romig van smaak. Van de druiven syrah en tinta roriz.
  • Sparkling: mousserende Brut Reserva, smaakt als een Champagne met een fruitige afdronk. Van de druiven arinto en alvarinho.

Portugese wijn inkopen voor de supermarkt

Er zijn veel lekkere wijnen, maar slechts enkele bieden die unieke smaakbeleving voor de prijs van een huiswijn. De wijnen van IL Martello zijn één van die enkele wijnen die dit waarmaken. Onze wijnen zijn producten waar klanten voor terugkomen, dat hebben onze afnemers bewezen. Wij bieden jou de kans je assortiment onderscheidend te maken én een goede marge aan te houden. Portugese wijn inkopen bij ons betekent dus een upgrade voor jouw assortiment!

Benieuwd hoe onze klanten IL Martello ervaren? Lees hier het verhaal van Albert Heijn Vaassen

Lees alles over de zakelijke mogelijkheden

IL Martello wijnen:

  • zijn no nonsens en toegankelijk
  • zijn afgestemd op de voorkeuren van wijnliefhebbers
  • zijn ontwikkeld uit kennis en passie

Portugese wijn inkopen voor de horeca

Ook voor de horeca biedt IL Martello de perfecte kans om je gast iets unieks in te schenken. Onze populaire Portugese wijnen zijn een waardevolle toevoeging op jouw wijnkaart. Het grote voordeel van onze rode wijn, witte wijn en rosé is dat ze voor elke gelegenheid passend zijn. Bij het diner, als vrijdagmiddagborrel op het terras en ook wanneer er iets te vieren valt.

Wij zijn jouw ervaren partner als het gaat om kwaliteitswijn met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Onze unieke wijnen maken niet alleen jou, maar ook je gasten of klanten blij.

Neem contact op

De gezichten achter Il Martello

Blog

Alles over Il Martello

2205
Sinds 2019 is IL Martello wijn te koop bij verschillende supermarkten in Nederland. Nu vooral nog op en rond de Veluwe, maar we hopen dit in de toekomst verder uit te breiden. Wil je weten of er bij jouw in de buurt al een supermarkt is waar IL Martello verkocht wordt? Bekijk de lijst en het kaartje met verkooppunten op onze website. Hier staan trouwens ook de horecagelegenheden waar IL Martello geschonken wordt. Hou deze pagina goed in de…
2903
Er zijn witte en blauwe druiven, en daar wordt witte, rode en rosé wijn van gemaakt. Zover was je waarschijnlijk al ;) Maar wist je dat er meer dan 10.000 verschillende soorten wijndruiven bekend zijn? Deze worden lang niet allemaal gebruikt om wijn van te maken. Ongeveer 1% hiervan wordt gebruik voor bijna alle kwaliteitswijnen. Desalniettemin zijn er binnen die selecte groep van druivenrassen veel verschillen te ontdekken in kenmerken en dus in de uiteindelijke geur, kleur en smaak van…