Vanuit kennis en passie

Wijnleverancier voor de horeca

IL Martello is dé wijnleverancier voor de horeca, voor iedereen die zijn gasten wil verwennen met een unieke, maar toegankelijke wijn. Op steeds meer plekken zien wij onze Portugese wijnen op de kaart staan en dat is niet voor niets.
 

IL Martello: jouw wijnleverancier voor de horeca

Onze wijnen worden in Portugal in de streek Tejo met passie geproduceerd. De wijnen van leverancier voor de horeca IL Martello zijn gemaakt voor de échte levensgenieter. Wij staan als wijnleverancier voor de horeca bekend om de fruitige, toegankelijke smaak en de goede kwaliteit van onze wijnen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van onze unieke Portugese smaakbeleving. Van student tot gevorderde wijndrinker.

Wijnleverancier voor de horeca: toegankelijke wijn voor iedereen

Onze experts Alex (vinoloog) en Christiaan hebben de unieke blends van de IL Martello wijnen samengesteld. Hun kennis en passie, samen met de voorkeuren die zij van wijnliefhebbers horen, zorgen voor deze verrassende samenstelling. De wijnen zijn zó ontwikkeld, dat ze voor elke gelegenheid geschikt zijn. Van een borrel of feest tot een chique diner of een middagje terrassen in het zonnetje. Wij zijn dé wijnleverancier voor de horeca die je zoekt.

IL Martello wijnen zijn:

  • no nonsens en toegankelijk
  • afgestemd op de voorkeuren van wijnliefhebbers
  • ontwikkeld vanuit kennis en passie

Vraag meer informatie aan

De wijnen van IL Martello hebben elk hun eigen unieke smaak:

  • Rood: syrah, alicante bouschet en tinta roriz. Voor een rijke, volle en fruitige smaak
  • Wit: sauvignon blanc, fernao pires en arinto. Voor een sappige en frisse smaak
  • Rosé: syrah en tinta roriz. Voor een elegante smaak met een romig tintje
  • Sparkling: arinto en alvarinho. Een Brut Reserva met een rijpe smaak en lange afdronk

Ben je op zoek naar een no nonsens en flexibele wijnleverancier voor de horeca, dan komen we graag in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

De gezichten achter Il Martello

Blog

Alles over Il Martello

0106
Vind jij ook dat die fles wijn altijd zo snel leeg is? Dan hebben we nu de oplossing, een Bag-in-Box verpakking van de rode IL Martello wijn.
0903
Er zijn ontelbaar veel wijnen op de markt, dat je soms door de wijnen.. euh… door de bomen het bos niet meer ziet wat je moet kiezen.