Krachtige rode wijn van IL Martello

Shiraz wijn

Shiraz wijn is één van de krachtigere rode wijnen. Onze rode wijn is hoofdzakelijk gemaakt uit de shiraz druif. IL Martello wijnen zijn afkomstig uit Portugal en hebben allen een eigen, unieke en toegankelijke smaak. We vertellen je alles over onze rode shiraz wijn, of ook wel Syrah.
 

Shiraz wijn uit Portugal

Met passie hebben wij bij IL Martello een krachtige Portugese shiraz wijn ontwikkeld. Onze wijnkenners Alex (vinoloog) en Christiaan hebben jarenlang aandachtig geluisterd naar wijnliefhebbers. De input van wijnliefhebbers hebben zij meegenomen naar ons wijnhuis in het Portugese Tejo. Rond dit wijnhuis groeien de druiven voor onze rode, witte en roséwijn op de bodem van de uiterwaarden van de rivier de Taag.

Bekijk onze webshop voor alle IL Martello wijnen

Shiraz wijn met een rijke smaak

Onze shiraz wijn is een krachtige wijn. De rode wijn is hoofdzakelijk gemaakt van de shiraz druif, gecombineerd met de alicante bouschet druif en de tinta roriz druif. Deze betoverende combinatie zorgt, samen met het rijpingsproces op hout, voor een heerlijke blend. Typerend is de geur van pruim en kers. Onze shiraz wijn heeft een rijke, ronde smaak, vol met rood en zwart fruit.

Ben je dus op zoek naar een fruitige rode wijn met een intense geur, dan zit je hier goed. Of het nu voor jezelf is, of voor je (horeca)onderneming.

Toegankelijke shiraz wijn

De wijnen van IL Martello kenmerken zich door hun unieke smaak, die tegelijkertijd toegankelijk is voor elke wijndrinker. Ze zijn geschikt voor elke gelegenheid. Bij het relaxen op het terras, maar ook tijdens feesten en partijen. Onze shiraz wijn is bovendien heerlijk bij het diner, met name bij vleesgerechten. Hij is het allerlekkerst wanneer hem licht gekoeld bewaart.

Benieuwd naar onze shiraz wijn? Je bestelt hem eenvoudig op onze webshop, maar kunt hem ook op diverse verkooppunten in en rond Apeldoorn vinden. 

Slijterij & Wijnkoperij Hamer | Wenum Wiesel
Albert Heijn | Vaassen
Albert Heijn | Ugchelen
Albert Heijn | Ommen
Albert Heijn | Nijkerk
Albert Heijn | Voorthuizen
Jumbo van Andel | Epe
Plus Budding | Apeldoorn-Zuidbroek
Plus van Tetering | Eerbeek
Plus Koetsier | Apeldoorn - De Maten
Slagerij Boeve | Uddel
De Zuivelhoeve | Twello
De Zuivelhoeve | Deventer

Wil je meer weten over de zakelijke mogelijkheden, zoals een samenwerking met IL Martello? Neem dan contact met ons op. 

De gezichten achter Il Martello

Blog

Alles over Il Martello

2205
Sinds 2019 is IL Martello wijn te koop bij verschillende supermarkten in Nederland. Nu vooral nog op en rond de Veluwe, maar we hopen dit in de toekomst verder uit te breiden. Wil je weten of er bij jouw in de buurt al een supermarkt is waar IL Martello verkocht wordt? Bekijk de lijst en het kaartje met verkooppunten op onze website. Hier staan trouwens ook de horecagelegenheden waar IL Martello geschonken wordt. Hou deze pagina goed in de…
2903
Er zijn witte en blauwe druiven, en daar wordt witte, rode en rosé wijn van gemaakt. Zover was je waarschijnlijk al ;) Maar wist je dat er meer dan 10.000 verschillende soorten wijndruiven bekend zijn? Deze worden lang niet allemaal gebruikt om wijn van te maken. Ongeveer 1% hiervan wordt gebruik voor bijna alle kwaliteitswijnen. Desalniettemin zijn er binnen die selecte groep van druivenrassen veel verschillen te ontdekken in kenmerken en dus in de uiteindelijke geur, kleur en smaak van…