Sauvignon blanc

IL Martello Wit

Productiejaar
2022
Druivensoort
Sauvignon blanc, fernao pires, arinto
Alcoholpercentage
12%
€7,25

Tijdelijk 12 + 1 GRATIS (t/m 29-2-2024)
Witte bloesem en citrus komen je tegemoet zodra je de wijn door het glas walst. In de smaak sappig en fris, maar met een verrassend ronde afdronk. Kortom, een heerlijke doordrinker!

Deze IL Martello witte wijn uit Portugal is een unieke blend, gemaakt van de druiven sauvignon blanc, fernão pires en arinto. Het is een wijn voor ieder moment, van gezellige borrel tot begeleider van salades of een lunch met lichte visgerechten.

Wijnstreek

Onze wijnen zijn afkomstig uit de Portugese wijnstreek TEJO. Daar staat het wijnhuis in de uiterwaarden van de rivier de Taag. Het wijnhuis is werkelijk een paleisje met een betoverende sfeer. 

Bodem

De bodem van de uiterwaarden, waar het wijnhuis zich bevindt, vormen een ideale voeding voor de druivenstruiken van de IL Martello druiven. Het Portugese klimaat maakt de gehele situatie helemaal perfect.

Druivenselectie

De druiven worden met zorg geselecteerd door de wijnboeren in Portugal. Alleen de beste druiven worden geperst en ontwikkeld tot wijn. Zodra dit is gebeurd, rijpt de wijn verder in de wijnkelder. 

Blog

Alles over Il Martello

0106
Vind jij ook dat die fles wijn altijd zo snel leeg is? Dan hebben we nu de oplossing, een Bag-in-Box verpakking van de rode IL Martello wijn.
0903
Er zijn ontelbaar veel wijnen op de markt, dat je soms door de wijnen.. euh… door de bomen het bos niet meer ziet wat je moet kiezen.