Vier het leven met IL Martello

Cadeaupakket IL Martello

2x IL Martello Rood, 2x Rosé en 2x Wit
2020, 2022 en 2022
1x IL Martello Sparkling
2017
2 wijnglazen
Met IL Martello logo
€72,35

Vier het leven met IL Martello en bestel nu een proefpakket van 7 flessen:

  • IL Martello Rood 2x
  • IL Martello Wit 2x
  • IL Martello Rosé 2x
  • IL Martello Sparkling 1x
  • Inclusief IL Martello wijnglazen 2x

IL Martello Rood

Deze rode wijn heeft een verrassend, intens aroma dankzij de toevoeging van rode en zwarte vruchten. De wijn wordt in het Portugese TEJO geproduceerd en is gemaakt van de druiven syrah, alicante bouschet en tinta roriz. Hierdoor heeft de wijn een volle, maar zachte smaak. Deze IL Martello wijn is op hout gerijpt en heeft daardoor wel de nodige stevigheid. We raden deze wijn van harte aan bij een uitgebreid diner met vlees, maar hij kan ook uitstekend dienen voor de borrel. De wijn kan op kamertemperatuur gedronken worden, maar is in de zomer ook heerlijk wanneer hij lichtelijk gekoeld is. 

IL Martello Wit

De witte IL Martello wijn is net als alle andere IL Martello wijnen afkomstig uit Portugal en is een speciale blend, met zorgvuldig geselecteerde druiven. Deze wijn bestaat uit de druifsoorten sauvignon blanc, fernão pires en arinto. Deze witte wijn kan eigenlijk bij alle gelegenheden genuttigd worden. Bij de borrel, bij een salade of visgerecht tijdens het diner of bij de lunch.

IL Martello Rosé

De druifsoorten syrah en tinta roriz (tempranillo) maken, samen met de zorgvuldige selectie en productie in Portugal, deze wijn tot een smakelijke, unieke blend. De wijn is droog van smaak en heeft een romig tintje. De geur doet denken aan aardbeienyoghurt. Het is dus een frisse, fruitige roséwijn, perfect voor een borrel op het terras. Deze wijn kan bovendien perfect diverse maaltijden begeleiden, zoals de lunch of een barbecue op een heerlijke zomeravond.

IL Martello Sparkling

Wie op zoek is naar een droge mousserende wijn, zit goed bij de IL Martello Sparkling. De wijn heeft een fijne bubbel en een mooie goudgele kleur. Deze mousserende wijn is een Brut Reserva en is in het Portugese TEJO geproduceerd volgens de champagne-methode. De bubbelwijn heeft tonen van appel, citrus en gedroogd fruit en daarmee een rijke smaak, met een frisse en lange afdronk.

Blog

Alles over Il Martello

0106
Vind jij ook dat die fles wijn altijd zo snel leeg is? Dan hebben we nu de oplossing, een Bag-in-Box verpakking van de rode IL Martello wijn.
0903
Er zijn ontelbaar veel wijnen op de markt, dat je soms door de wijnen.. euh… door de bomen het bos niet meer ziet wat je moet kiezen.