Vier het leven met IL Martello

Cadeaupakket IL Martello

2x IL Martello Rood, 2x Rosé en 2x Wit
2020, 2022 en 2022
1x IL Martello Sparkling
2017
2 wijnglazen
Met IL Martello logo
€72,35

Vier het leven met IL Martello en bestel nu een proefpakket van 7 flessen:

  • IL Martello Rood 2x
  • IL Martello Wit 2x
  • IL Martello Rosé 2x
  • IL Martello Sparkling 1x
  • Inclusief IL Martello wijnglazen 2x

IL Martello Rood

Deze rode wijn heeft een verrassend, intens aroma dankzij de toevoeging van rode en zwarte vruchten. De wijn wordt in het Portugese TEJO geproduceerd en is gemaakt van de druiven syrah, alicante bouschet en tinta roriz. Hierdoor heeft de wijn een volle, maar zachte smaak. Deze IL Martello wijn is op hout gerijpt en heeft daardoor wel de nodige stevigheid. We raden deze wijn van harte aan bij een uitgebreid diner met vlees, maar hij kan ook uitstekend dienen voor de borrel. De wijn kan op kamertemperatuur gedronken worden, maar is in de zomer ook heerlijk wanneer hij lichtelijk gekoeld is. 

IL Martello Wit

De witte IL Martello wijn is net als alle andere IL Martello wijnen afkomstig uit Portugal en is een speciale blend, met zorgvuldig geselecteerde druiven. Deze wijn bestaat uit de druifsoorten sauvignon blanc, fernão pires en arinto. Deze witte wijn kan eigenlijk bij alle gelegenheden genuttigd worden. Bij de borrel, bij een salade of visgerecht tijdens het diner of bij de lunch.

IL Martello Rosé

De druifsoorten syrah en tinta roriz (tempranillo) maken, samen met de zorgvuldige selectie en productie in Portugal, deze wijn tot een smakelijke, unieke blend. De wijn is droog van smaak en heeft een romig tintje. De geur doet denken aan aardbeienyoghurt. Het is dus een frisse, fruitige roséwijn, perfect voor een borrel op het terras. Deze wijn kan bovendien perfect diverse maaltijden begeleiden, zoals de lunch of een barbecue op een heerlijke zomeravond.

IL Martello Sparkling

Wie op zoek is naar een droge mousserende wijn, zit goed bij de IL Martello Sparkling. De wijn heeft een fijne bubbel en een mooie goudgele kleur. Deze mousserende wijn is een Brut Reserva en is in het Portugese TEJO geproduceerd volgens de champagne-methode. De bubbelwijn heeft tonen van appel, citrus en gedroogd fruit en daarmee een rijke smaak, met een frisse en lange afdronk.

Blog

Alles over Il Martello

2205
Sinds 2019 is IL Martello wijn te koop bij verschillende supermarkten in Nederland. Nu vooral nog op en rond de Veluwe, maar we hopen dit in de toekomst verder uit te breiden. Wil je weten of er bij jouw in de buurt al een supermarkt is waar IL Martello verkocht wordt? Bekijk de lijst en het kaartje met verkooppunten op onze website. Hier staan trouwens ook de horecagelegenheden waar IL Martello geschonken wordt. Hou deze pagina goed in de…
2903
Er zijn witte en blauwe druiven, en daar wordt witte, rode en rosé wijn van gemaakt. Zover was je waarschijnlijk al ;) Maar wist je dat er meer dan 10.000 verschillende soorten wijndruiven bekend zijn? Deze worden lang niet allemaal gebruikt om wijn van te maken. Ongeveer 1% hiervan wordt gebruik voor bijna alle kwaliteitswijnen. Desalniettemin zijn er binnen die selecte groep van druivenrassen veel verschillen te ontdekken in kenmerken en dus in de uiteindelijke geur, kleur en smaak van…