Maak kennis met IL Martello

Proefpakket IL Martello

2 x IL Martello Rood
2020
2 x IL Martello Wit
2022
2 x IL Martello Rosé
2022
€43,50

Maak kennis met IL Martello en bestel nu een proefpakket van 6 flessen. Om de smaak te pakken te krijgen, ontvang je 2 flessen van elke kleur. 

IL Martello Rood

Deze rode IL Martello wijn is gemaakt in Portugal van de druiven syrah, alicante bouschet en tinta roriz (tempranillo). De wijn heeft een heerlijke, intense geur van rood en zwart fruit. De smaak is vol, rond en zacht. Door houtrijping krijgt de wijn een beetje stevigheid. Smaakt geweldig bij een mooi diner met vleesgerechten of als borrelwijn. In het voorjaar en de zomer is deze wijn uitermate geschikt om licht gekoeld te drinken.

IL Martello Wit

Deze IL Martello witte wijn uit Portugal is een unieke blend, gemaakt van de druiven sauvignon blanc, fernão pires en arinto. Het is een wijn voor ieder moment, van gezellige borrel tot begeleider van salades of een lunch met lichte visgerechten.

IL Martello Rosé

Deze IL Martello rosé is een unieke blend uit Portugal, gemaakt van de druiven syrah en tinta roriz. De smaak is mooi droog met een romig tintje en de geur van aardbeienyoghurt. Fris, fruitig en de perfecte wijn voor op het terras, bij de lunch of een zomerse barbecue. 

Blog

Alles over Il Martello

0106
Vind jij ook dat die fles wijn altijd zo snel leeg is? Dan hebben we nu de oplossing, een Bag-in-Box verpakking van de rode IL Martello wijn.
0903
Er zijn ontelbaar veel wijnen op de markt, dat je soms door de wijnen.. euh… door de bomen het bos niet meer ziet wat je moet kiezen.