Groothandel Portugese wijn

IL Martello is een groothandel in Portugese wijn waar service op nummer één staat. Ons merk staat bekend om kwaliteit voor een huiswijnprijs. In onze shop vind je een rode, witte en rosé variant én een mousserende wijn. Grote kans dat deze perfect passen in jouw assortiment of op jouw menukaart.
 

Het is mogelijk in onze groothandel voor Portugese wijn

De wijnen uit onze groothandel voor Portugese wijn zijn steeds vaker in de schappen en op de kaart te vinden. Meer en meer ondernemers hebben ontdekt dat het écht mogelijk is: een kwalitatieve wijn voor de prijs van een huiswijn. Zonder poespas en lekker toegankelijk. Die toegankelijkheid, samen met de kwaliteit en de prijs, maakt onze Portugese wijnen commercieel interessant.

IL Martello is:

  • no-nonsense
  • een unieke smaakbeleving
  • toegankelijk qua smaak én prijs

Groothandel in Portugese wijn uit TEJO

Onze wijnen zijn afkomstig uit de Portugese rivierstreek TEJO. Het Portugese klimaat zorgt samen met het “terroir” voor die unieke smaak. De druiven worden zorgvuldig geselecteerd door de wijnboeren en alleen de beste druiven worden gebruikt om wijn van te maken.

Meer over onze wijnen

Wijnexperts van onze groothandel in Portugese wijn

Hoe kom je als groothandel in Portugese wijn dan aan zo’n toegankelijke, maar unieke wijn? Onze wijnexperts Alex (vinoloog) en Christiaan hebben jarenlang hun kennis en expertise gecombineerd met een luisterend oor naar klanten en wijnliefhebbers. Na jarenlang luisteren, hebben zij samen met het wijnhuis in Portugal een product ontwikkeld dat elke gelegenheid tot een unieke smaakbeleving maakt.

Toegankelijk en no-nonsense

Omdat de wijnen in onze groothandel voor Portugese wijn zo toegankelijk en no-nonsense zijn, zijn ze voor elke gelegenheid geschikt. Van een wijntje thuis op de bank of op het terras tot een feest met familie en vrienden. Niet voor niets hebben wij sinds 2017 al meer dan 300.000 flessen verkocht.

Met IL Martello in je assortiment of op je wijnkaart bied je je klant of gast een toegankelijke, maar unieke smaakbeleving. En dat voor de prijs van een huiswijn. Interessant voor jouw onderneming, een sensatie voor je klant of gast!

Meer weten over onze wijnen of wil je samenwerken? Neem contact met ons op.

Contact

De gezichten achter Il Martello

Blog

Alles over Il Martello

2205
Sinds 2019 is IL Martello wijn te koop bij verschillende supermarkten in Nederland. Nu vooral nog op en rond de Veluwe, maar we hopen dit in de toekomst verder uit te breiden. Wil je weten of er bij jouw in de buurt al een supermarkt is waar IL Martello verkocht wordt? Bekijk de lijst en het kaartje met verkooppunten op onze website. Hier staan trouwens ook de horecagelegenheden waar IL Martello geschonken wordt. Hou deze pagina goed in de…
2903
Er zijn witte en blauwe druiven, en daar wordt witte, rode en rosé wijn van gemaakt. Zover was je waarschijnlijk al ;) Maar wist je dat er meer dan 10.000 verschillende soorten wijndruiven bekend zijn? Deze worden lang niet allemaal gebruikt om wijn van te maken. Ongeveer 1% hiervan wordt gebruik voor bijna alle kwaliteitswijnen. Desalniettemin zijn er binnen die selecte groep van druivenrassen veel verschillen te ontdekken in kenmerken en dus in de uiteindelijke geur, kleur en smaak van…